ESKİŞEHİR / MİHALGAZİ - Alpagut Ortaokulu

Alpagut Ortaokulu

ALPAGUT BELDESİ MİHALGAZİ/ESKİŞEHİR
Vizyon
Atatürk ilkeleri ve milliyetçiliği doğrultusunda, demokratik ve laik bir eğitim çerçevesinde, bilimselliği ön planda tutarak, okul ve çevrenin ihtiyaçlarını gözeterek, okul aile işbirliğini sağlayarak planlı bir şekilde öğrencilerimizi bir üst kuruma hazırlamak.
Misyon
Öğrencilere, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumlarına nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının yüksek düzeyde gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Ulaşım
MİHALGAZİ KOOP. TARAFINDAN BELİRLİ SAATLERDE MEVCUT OLAN TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM GERÇEKLEŞEBİLİR
Yerleşim Yeri
BELDE KÜÇÜK,ŞİRİN ,SERA İLE GEÇİMİNİ SAĞLAYAN KİŞİLERDEN OLUŞMAKTADIR. SAĞLIK OCAĞI , BELEDİYE BİNASI MEVCUTTUR.
İL MERKEZİNE 32 KM İLÇE MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR